Maidenform Sport

Aldrig har der været større fokus på sportsprodukter. Sport udgør i øjeblikket omkring 50% af kvinders tøjkøb, og derfor er der også kommet mere at vælge imellem indenfor sport i lingeribranchen.
 
Maidenform producerer nogle af de bedste sports-bh'er på markedet. Med brugen af teknologien ”shape effekt, svedtransporterende & bounce-kontrol”, er de nye sports-bh´er garanteret som værende de bedststøttende sportsbh´er på markedet. Et perfekt supplement til enhver kvindes garderobe, hvor funktion mødes med mode i farverige kombinationer.
 

Træn med stil i farverige sports-bh´er

Maidenform sportskollektion byder på farverige kombinationer med god komfort.
 
Kollektionerne byder på underwire bh'er, convertible wire free bra, zip front bh'er, wire free high impact bh'er, sportsbikinier samt thongs.
 
Materialet er åndbart high-tech stof, som hjælper med at transportere fugt væk fra kroppen. bh'en giver maksimal støtte med fuldt polstrede og justerbare stropper.
 
ULTIMATE UNDERWIRE BRA: Er en serie af effektive sports-bh'er med komfortabelt skum, som er indbygget i sport-bh´ens linjer, samt brede justerbare stropper med ekstra komfort, støtte og bevægelsesfrihed. Bh'en er støttende og blød og reducerer brysthop under sportsaktiviteter.
 
CUSTOM LIFT UNDERWIRE BRA: Bh'en har lift teknologi, som hjælper med at give et støttende og tilpasset løft med en blød bh og en cup, som reducere brysthop under sportsaktiviteter. En sports-bh som giver maksimal komfort under træningen.
 
SECURE ZIP FRONT RACERBACK OG CONCERTIBLE WIREFREE BRA: Farverige sport-bh´er fra Maidenform og allerede den mest solgte sports-bh blandt vores kunder. Denne serie er komfortabel med ekstra dækning og forbedret sidestøtte som understøtter din træning.
 
WIREFREE HIGH IMPACT BRA: Denne wirefree high impact bra er perfekt til high impact motion. Den er dimensioneret til at passe netop din pasform med en nylon-spandex mix, som er designet til dine kurver.
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960