Maidenform Sport

Aldrig har der været større fokus på sportsprodukter. Sport udgør i øjeblikket omkring 50% af kvinders tøjkøb, og derfor er der også kommet mere at vælge imellem indenfor sport i lingeribranchen.
 
Maidenform producerer nogle af de bedste sports-bh'er på markedet. Med brugen af teknologien ”shape effekt, svedtransporterende & bounce-kontrol”, er de ny sports-bh´er garanteret som værende de bedststøttende sportsbh´er på markedet. Et perfekt supplement til enhver kvindes garderobe, hvor funktion mødes med mode i farverige kombinationer.
 

Træn med stil i farverige sports-bh´er

Maidenform sportskollektion byder på underwire bh'er, convertible wire free bra, zip front bh'er, wire free high impact bh'er, sportsbikinier samt thongs. Materialet er åndbart high-tech stof, som hjælper med at transportere fugt væk fra kroppen og bh'en giver maksimal støtte med fuldt polstrede og justerbare stropper.
 
ULTIMATE UNDERWIRE BRA: Er en serie af effektive sports-bh'er med komfortabelt skum, som er indbygget i sport-bh´ens linjer, samt brede justerbare stropper med ekstra komfort, støtte og bevægelsesfrihed. Bh'en er støttende og blød og reducerer brysthop under sportsaktiviteter.
 
CUSTOM LIFT UNDERWIRE BRA: Bh'en har lift teknologi, som hjælper med at give et støttende og tilpasset løft med en blød bh og en cup, som reducere brysthop under sportsaktiviteter. En sports-bh som giver maksimal komfort under træningen.
 
SECURE ZIP FRONT RACERBACK OG CONCERTIBLE WIREFREE BRA: Farverige sport-bh´er fra Maidenform og allerede den mest solgte sports-bh blandt vores kunder. Denne serie er komfortabel med ekstra dækning og forbedret sidestøtte som understøtter din træning.
 
WIREFREE HIGH IMPACT BRA: Denne wirefree high impact bra er perfekt til high impact motion. Den er dimensioneret til at passe netop din pasform med en nylon-spandex mix, som er designet til dine kurver.
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960