Om os

​UNDER-COVER blev grundlagt i 2002 med ambitionen og visionen om at konsolidere sig som en stærk og markant samarbejdspartner, overfor de nordiske detailbutikker og stormagasiner ved bl.a. at tilbyde nogle af branchens bedste - og mest fremtrædende brands inden for lingeri, badetøj, Hosiery og home Wear. UNDER-COVER er nu Skandinaviens største leverandør indenfor internationale brands som DKNY, Maidenform, Nanso, Vogue, Esprit, Maidenform accessories og Trasparenze.
 
UNDER-COVER sørger altid for at følge tidens tendenser og tilbyder derfor de bedste brands på markedet.
 
Som en leverandør i modebranchen, går vi altid forrest for at sikre at vores produkter lever op til vores kunders behov. Vi står altid klar til at færdiggøre hver eneste butik med stilfulde og kvalitative mærke produkter og tilbyder professionelt råd og vejledning på det højt niveau.
 
Vores fornemmeste opgave er at skabe værdi og optimale vilkår for vores kunder og samarbejdspartnere.
 
UNDER-COVER søger for, at du, som butiksejer eller potential forretningspartner får et bredt udvalg indenfor lingeri, Hosiery, home Wear og badetøj. Vi gør det let og overskueligt for dig at øge dit salg med gode, mærkbare priser.
 
Vores virksomheds grundprincip er, at opfange branchens nyeste tendenser - og samtidig spotte de bedste og mest rendyrkede brands i markedet. Vi er overbeviste om, at vi ad den vej altid sikrer levering af de bedste produkter og den rette support til vores kunder.
 
Et stærkt og tæt samarbejde med vores kunder er vores nøgle til succes. Vores forretningsfilosofi er at vores succes afhænger af vores kunders succes og varigt partnerskab.
 
Vores kerneværdier i UNDER-COVER er kvalitet, pålidelighed og ansvar. Vi glæder os til at tage imod dig.

Team Under-Cover


 
 
      Thomas Johnsen
      Direktør
      Mobil: +45 26739110
      e-mail: tjo@under-cover.dk
 
 
 
      Camilla Berg Ree
      Salg / marketings backup
      Mobil +45 24991735
      e-mail: cam@under-cover.dk
 
 
 
 
 
 
      Bente Buch Hegaard
      Salg Manager
      Mobil: +45 30326459
      e-mail: ben@under-cover.dk
 
 
      Lis Johnsen
      Bogholder
      Mobil: +45 86270460
      e-mail: lij@under-cover.dk
 
 
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960