MAIDENFORM BH OG SHAPEWEAR

Maidenform har siden udviklingen af deres første bh i 1920, gjort en stor forskel indenfor lingeri og shapewear til kvinder.

Maidenforms produkter er af høj kvalitet og komfort, stilen er feminin og pasformen gennemprøvet og gennemført. Alle produkter har til formål at støtte og definere en kvindes former.

Maidenform bh’er, trusser og shapewear er lavet i mikrofiber og designet med fokus på de helt rigtige trends, design og stilarter.
 

PERFEKT PASFORM & KOMFORT

 
Maidenform er en kollektion som byder på et bredt udvalg af lingeri og shapewear. Produkterne er af høj kvalitet og tynde metervarer.
 
Stilen er feminin og pasformen på Shapewear er gennemprøvet og gennemført. Produkterne er skræddersyet til at forme den kvindelige krop fra top til tå.
 
Maidenform tilbyder produktlinjer indenfor både bh’er, trusser, sports bh´er og shapewear. Maidenform er kendt for velsiddende bh´er og trusser, men også for deres luksuriøs shapewear, som støtter og definerer formerne til en flot og elegant silhuet.

Kollektionen består bl.a. af shapewear som leggins, boyshort, tanktop, underkjoler, hipsters, bh’er, bodybriefer og meget mere.
 
Maidenform er kendt for deres shapewear, som er produceret i bløde tynde metervarer. Man finder produkter som har sømløse og laserskåret kanter. Materialet er åndbart og antistatisk som gør det let at have indenunder det øvrige tøj.
Man finder også blonder i deres shapewear, som gør designet mere feminint og indbydende.

SLEEK SMOTHERS serien er en af vores bedst sælgende basis sortiment, som understøtter de fleste behov. Sleek Smothers får enhver kvinde til at føle sig feminin og selvsikker.
 
Maidenform har et bredt udvalg af basis produkter og tilføjer nye produkter to gange om året.
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960