VOGUE STRØMPER

Vogue er en del af det Finske Nanso Group, og er det mest velkendte strømpemærke indenfor hosiery på det Skandinaviske marked.

Vogue præsentere to fashion kollektioner om året og gør det derfor nemt at vælge imellem de mange moderigtige strømper, som følger tidens trend i både farver, størrelser og design.
 

ELEGANT OG TIDSLØST DESIGN

Vogue byder på kollektioner med et bredt sortiment af både knæstrømper, ankel strømper, steps, nylonstrømper, plus size strømper, stay ups og leggins, samt et stort udvalg i både størrelser og farver.
 
Vogue tilbyder desuden et godt og solidt program i ankel strømper og knæstrømper i bomuld, uld og bamboo.

Nanso Group, står bag den fantastiske kollektion fra Vogue, som naturligvis er produceret i skånsomme naturmaterialer, som skåner miljøet under produktion.
 
Vogue tilbyder produkter som er gennemarbejdet i både pasform, kvalitet og design og henvender sig til den mode -og kvalitetsbevidste kunde.
 
Vogue tilbyder et bredt udvalg på deres basis kollektion og lancerer to fashion kollektioner om året. Fashion kollektionen byder på tidens farvermode samt unikke print og designs, til både hverdag og festlige lejligheder.
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960