TRASPARENZE STRØMPER

Trasparenze er et italiensk brand, som blev grundlagt af Bandioli familien i 1985.
 
Deres vision med deres mange designs, er at give kunden et bredere udvalg af kvalitetstrømper med et ekstra stilløft.
 
Trasparenze byder på et feminint og unikt design i god kvalitet.
Kollektionerne er raffineret og sensuelle.
Det er derfor nemt, at finde strømper fra Trasparenze til enhver lejlighed.
 

EN VERDEN AF ELEGANTE STRØMPER

Trasparenze er kendt for sine raffinerede og elegante strømper. Kollektionerne byder på alt fra fine blondestrømper til festlige lejligheder til ensfarvede strømper til hverdagen. Priserne er gode og kvaliteten og pasform er i top.
 
Trasparenze byder på et bredt udvalg af kvalitetsstrømper som damestrømpebukser, leggins, stay ups, over knee, knæstrømper og ankelstrømper. Materialet er microfiber, silke, uld, cashmere og bomuld. 

BASIS: Basiskollektion består af simple og klassiske modeller til hverdagens udfordringer. I basiskollektionen findes strømpebukser, stay ups og knæstrømper i uld, nylon og mikrofibre.
 
FASHION: Kollektionen har til formål at forny enhver kvindes look samt skabe elegance og styrke. Her finder man produkter som følger tidens trend.
Kollektionen udkommer to gange om året, sommer og vinter.
 
SEXET: Trasparenze leverer også strømpelingeri, som er mere raffineret og frækt men samtidig elegant. Kollektionen er til kvinder, der tør udfordre sig selv. Denne kollektion byder på bodysuits, hofteholdere, stay ups, frække trusser, masker og accessories. 
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960