TRASPARENZE STRØMPER

Trasparenze er et italiensk brand, som blev grundlagt af Bandioli familien i 1985. Deres vision er med deres mange designs, at give kunden et mere kvalitets- og stilløft.
 
Trasparenze byder på et unikt design og god kvalitet. Kollektionerne er raffineret og sensuelle.
 
Trasparenze kan præsenterer en basis kollektion med et bredt udvalg, samt to årlige fashion kollektioner. Det er derfor nemt, at finde strømper fra Trasparenze til enhver lejlighed.
 

EN VERDEN AF ELEGANT DESIGN

Trasparenze producerer kollektioner som er raffinerede og elegante med god pasform. Kollektionerne består af en et bredt udvalg af kvalitetsstrømper som damestrømpebukser, leggins, stay ups, over knee, knæstrømper og ankelstrømper.
Materialet er silke, uld, cashmere og bomuld. 

Kollektionerne sætter sit præg med udvalget af farver, flotte blonder, modeller og størrelser. 

BASIS: Basiskollektion består af simple og klassiske modeller til hverdagens udfordringer. I basiskollektionen findes strømpebukser, stay ups og knæstrømper i uld, nylon og mikrofibre.
 
SEXET: Trasparenze leverer også strømpelingeri, som er lidt mere raffineret og frækt men samtidig elegant. Kollektionen er til kvinder, der tør udfordre sig selv. I denne kollektion findes bodysuits, hofteholdere, stay ups, frække trusser, masker og accessories. Disse produkter finder man både i basis og fashion kollektionen.

FASHION: Kollektionen har til formål at forny enhver kvindes look samt skabe elegance og styrke. Her finder man produkter som følger tidens trend.
Kollektionen udkommer 2 gange om året, sommer og vinter.
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960