Nanso

Nanso er et finsk mærke som blev grundlagt i 1921. I løbet af årtier er Nanso vokset til en international brandhouse og er nu en af de største brands på markedet. Nanso byder på skønne naturmaterialer, farver og mønstre, som er skabt af deres dygtige designere.

Nanso fremstiller selv sine tekstiler, hvilket giver designerne frie hænder til at udvikle unikke mønstre, farver og trykte motiver. Derudover producerer og udvikler Nanso med stor omtanke for miljøet og med stor kvalitetsbevidsthed.
Nanso bliver inspireret af naturen samt æstetiske og smukke nordiske elementer, hvilket tydeligt ses i deres design.
 

Komfortable design med farver og stil

Nanso fører altid kollektioner som følger tidens trend. Produkterne er til både afslapning, hygge, fest og hverdag, da de tilbyder et bredt udvalg af farverige, bæredygtige og bløde materialer. 
 
Nanso tilbyder 2 kollektioner om året indenfor Casual, Nightwear og Mysize
 
NANSO CASUAL tillader kvinder at klæde sig som stjerne i deres eget liv fra morgen til aften. Vi kan vælge at tage i teater, til koncert eller gå i biografen. Nanso går side om side med os i vores hverdag og under festlige lejligheder, fra den røde løber på scenen og til en runde af bifald, der kroner aftenen. Denne kollektion følger tidens trends med dens unikke print og design.
 
NANSO NIGHT WEAR AND LOUNGE WEAR er en blanding af høj kvalitetsmateriale og imponerende mønstre skabt af egne designere. Kollektion tager dig fra roen i det kolde nord til den pulserende storby, og hele vejen til rummet, hvor du kan rejse til i din søvn og dine dagdrømme. Denne kollektion giver dig tilladelse til at ligge på sofaen eller slappe af med din yndlingsbog. Komfortabelt nattøj som holder dig varm om aftenen og vækker dig ind i en ny dag, som starter med en god varm kop kaffe. Det er tilladt at nyde livet, hver eneste dag.
 
 
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960