ESPRIT LINGERIE WOMAN

Esprit er et internationalt Fashion brand, der repræsenteret stil og kvalitet siden 1968. Grundlagt i San Fransisco.
 
Esprit arbejder med kvalitet og ansvarlighed sammen med en solrig Californisk holdning. Deres budskab er at alle skal føle sig godt tilpas og se godt ud. Kollektionerne afspejler en positiv og omsorgsfuld holdning til livet.
 
Esprit handler om individualitet og det betyder at du kan finde forskellige størrelser, farver og former.
 

KOMFORTABLE LINGERI

 
Epsrit byder på kollkektioner til både hverdag og festlige lejligheder.
Esprit har stor fokus på et stilrent design med materaler af høj kvalitet. Esprit indfanger aldid de nyeste trends i lingeri branchen. 
 
Esprit kollektioner bringer karisma til kvindens lingeri garderobe med flotte trussser og bh´er som afspejler tidens tendenser. 
 
Uanset om du er på udkig efter en push up-bh i blondestof, bøjle-bh med mulitfunktionelle stropper, polstret bøjle-bh i blondestof, hipster-string i zig-zag-blondestof eller hister trusse med elegante blonder, er der altid mulighed for at finde frem til enhver stilart og livsstil. 
 
Esprit bh og trusse er kendt for den henkastet sofistikeret stil. Esprit er kendt for et fantastisk udvalg , med komfortabel pasform. For kvinder med mindre, medium, mellemstore eller store buster er Esprit navnet med overlegene tekstiler og konstruktion kombineret med lækker stil. 
 
Esprit bruger tekstiler fra ren bomuld til viscose og elastane, kombineret med sexede detaljer som blonde og satin. 
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960