CALIDA

I mere end 75 år har CALIDA været synonym med schweizisk kvalitet, innovativt design og bæredygtighed.

De er i dag et af Europas førende undertøjsmærker og de er kendt for deres store fokus på bæredygtigt tøj. De er pioner indenfor området med materialer som MicroModal® og TENCEL®.

Alle produkter er udviklet i Sursee i Schweiz og du finder både lingeri, undertøj, nattøj og loungewear i sortimentet.

CALIDA MATERIALER

 
Bomuld
Førsteklasses bomuld i topkvalitet fra CALIDA. Kendetegnet ved et raffineret, glat udseende og en smidig fornemmelse. Let at pleje. Holdbart og slidstærkt. Naturligt smukt.

swiss+cotton
Innovation og høj kvalitet. swiss+cotton er førsteklasses Supima® bomuld fremstillet til udsøgte tekstiler i Schweiz efter høje sociale og miljømæssige standarder. Ekstra lange fibre og en omhyggelig høst gør swiss+cotton usædvanligt fint, let at pleje og holdbart. Giver en vidunderlig all-round følelse.

swiss+cotton med MicroModal®
Eksklusivt udviklet til CALIDA. Luftigt, let og superglat. En innovativ materialeblanding. swiss+cotton er kombineret med plantebaseret MicroModal® og giver den fineste bomuld. Det eksklusive, skinnende stof fremhæver brugerens figur.

Modal
Dette naturlige produkt er udelukkende fremstillet af plantebaserede råmaterialer og kombinerer de bedste egenskaber fra silke og bomuld og er kendt for sin ekstremt bløde fornemmelse. Den glatte overflade har en særlig glans, der lader farver skinne. Føles så lige så godt som det ser ud.

MicroModal
En behagelig blød blanding, der kombinerer den bedste fra to fremragende naturprodukter. Det har en elegant glans, er blød at røre ved, bevarer sin form og regulerer effektivt temperatur og fugtighed. Kort sagt: Naturligt, funktionelt og attraktivt.

MicroModal® med silke
MicroModal® med silke er en blød, luksuriøs blanding, der forener det bedste af to naturlige produkter. Den elastiske vævede blanding af MicroModal® – lavet af naturlige bøgefibre – er kombineret med førsteklasses silke og en lille mængde elastan for at give en kølig blødhed og åndbarhed. Materialeblandingen er blød på huden, mens temperatur og fugtighed reguleres. Den sofistikerede og luksuriøse kombination af MicroModal® og silke resulterer i et skinnede mat melange-look, som giver et endnu mere eksklusivt udseende.

MicroModal med SeaCell
Blød som silke. Seacell™ kommer fra havets dybder. SeaCell™ fibre fremstilles ved hjælp af islandsk tang. Den revitaliserende og beroligende fiberblanding af den fineste MicroModal® og SeaCell™ er fremstillet ved hjælp af særligt miljøvenlige og ressourceeffektive metoder.

MicroModal® med mælkeprotein
Højkvalitetsfiberblanding af mælkeprotein med blød og rent plantebaseret MicroModal® forener en lang schweizisk tradition af regionalt håndværk, innovation og bæredygtighed. Den specielle mælkefiber er så blød og blid, at den især er velegnet til dem med følsom hud. Dette specielle materiale skinner som silke med en raffineret glas og fremmer hudens naturlig fugtighedsstyrring og mindsker ubehagelig lugtudvikling.

Microfibre
Føles godt fra top til tå, uanset hvad dagen bringer. CALIDA gør det muligt med et specielt mikrofiberstof, der er perfekt tilpasset kravene til en aktiv livsstil. Glat og blød. Det elastiske materiale passer perfekt hele dagen lang.

Tencel®
Denne bløde fiber fra naturlige kilder kærtegner med sin silkeagtige overflade selv den mest følsomme hud og opretholder optimal kropstemperatur. Den absorberer fugt og tørrer hurtigt, minimerer kropslugt og sikrer en behagelig frisk følelse til enhver tid.

Tencel® C
Ædle elementer fra havet kombineret med fibre fra naturlige kilder giver et blødt, silkeagtigt touch og en enestående åndbarhed. Hudplejestoffer fra havet hjælper din hud med at bevare fugt og stimulerer hudcellefornyelse. TENCEL® C er produceret fra bæredygtige kilder.

Tencel® med bambus
Den nye TENCEL® med bambusmateriale er lavet af rene botaniske fibre. Den er hurtigtørrende, antibakteriel og regulerer kropstemperatur og giver en behagelig og frisk følelse hele dagen eller natten. Denne bløde, silkeagtige blanding af fibre fra naturlig oprindelse er produceret ved hjælp af særligt miljøvenlige og ressourceeffektive metoder. Bambus fra plantager bruges til at fremstille cellulosen. Den del af den hurtigvoksende plante, der vokser over jorden, bruges, så planten kan fortsætte med at vokse fra rødderne. Bambus kombineret med de naturlige fibre fra TENCEL® føles utrolig godt, er blødt at røre ved og blid mod huden.

100% Silke
100% silke er ren luksus for huden og skiller sig ud takket være sin bløde, elegante glans. Silke bevarer sin form godt og regulerer kropstemperaturen. Det holder dig kølig, når det er varmt – og varm, når det er koldt. De bedste ting kommer fra naturen! Let, elegant og raffineret.

Uld og silke
Uld og silke, de bedste naturlige termoregulerende fibre, skaber et stof i ekstrem høj kvalitet, der føles frisk og behagelig at have på. Blandingen regulerer naturligt kropstemperaturen og fugt. De bedste ting kommer fra naturen. Let, høj kvalitet og vidunderlig blød at røre ved.
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960