CALIDA UNDERTØJ TIL KVINDER

 
CALIDA skaber smukt og bæredygtigt undertøj til kvinder i den blødeste kvalitet og med perfekt pasform. CALIDA bruger kun naturlige materialer som f.eks. bomuld, silke og uld.

Luksus du kan se og føle
CALIDAs undertøj er elegant og stilrent og udviklet med henblik på at give maksimal komfort. Takket være den høje kvalitet og deres innovative måde at blande de forskellige materialer, så føles stoffet ultrablødt på din hud.

Vær dig selv
Alle styles i basis-serierne kan blandes på kryds og tværs efter Mix & Match princippet, så du kan skabe dit eget unikke look.

En god følelse udenpå og indeni
Med en bæredygtig produktion fra start til slut henvender CALIDA sig i høj grad til den kvalitetsbevidste og ansvarlige tøjforbruger.

CALIDAs nattøj til kvinder
CALIDAs bæredygtige t-shirt
CALIDAs valg af materialer

I mere end 75 år har CALIDA været synonym med schweizisk kvalitet, innovativt design og bæredygtighed. De er i dag et af Europas førende undertøjsmærker og mange af deres produkter har siden 2016 været certificeret med MADE IN GREEN af OEKO-TEX®-mærket. Alle produkter er udviklet i Sursee i Schweiz og du finder både undertøj, nattøj og hverdagstøj i sortimentet.
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960