CALIDA 100% NATURE

 
Tekstilproduktionen i 100% NATURE-serien fokuserer på bæredygtighed og biologisk nedbrydelighed gennem alle trin i processen inklusiv alle materialer.

Tøjet er f.eks. lavet i ren Tencel® og er også certificeret med ”Cradle to Cradle Certified™-mærket. Denne kvalitetsforsegling sikrer forbrugeren, at tekstilet er designet på sådan en måde, at det kan genbruges igen og igen i en bæredygtig biologisk cyklus.

Tøjet giver stor komfort med sin bløde silkeagtige overflade, opretholder optimal kropstemperatur og sikrer en behagelig og frisk følelse til enhver tid.
 
En god følelse udenpå og indeni
Med en bæredygtig produktion fra start til slut henvender CALIDA sig i høj grad til den kvalitetsbevidste og ansvarlige tøjforbruger.

CALIDAs valg af materialer

I mere end 75 år har CALIDA været synonym med schweizisk kvalitet, innovativt design og bæredygtighed. De er i dag et af Europas førende undertøjsmærker og mange af deres produkter har siden 2016 været certificeret med MADE IN GREEN af OEKO-TEX®-mærket. Alle produkter er udviklet i Sursee i Schweiz og du finder både undertøj, nattøj og hverdagstøj i sortimentet.
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960