ESPRIT Sko

Esprits kollektioner indenfor sko kendetegnes af varieret og alsidigt design. Der ingen tvivl om at Esprit har sko til enhver begivenhed om det er til hverdag eller festlige lejligheder. Esprit kan præsenterer et sortiment fuld af komfort, kvalitet og stil.
 
Esprit er et stærkt mærke som virkelig forstår hvordan man kombinerer design og materiale i en enhed. Deres sko er lavet af materialer som ruskind, læder og imiteret skin. Du finder alt fra cool sneakers til casual loafers, fra feminine espadriller til støvletter.
 
Esprit sko findes i mange forskellige stilarter og modeller til enhver smag. Kollektionen er bygget omkring 2 årstider: sommer og efterår.
 

Sko med komfort, kvalitet og design

Esprit Sommer-kollektion:
 
SANDALER ESPADRILLES er en let sommersko med et look af forskellige mønstre, som giver et touch af det urbane look. Kollektionen er farverig med komfort og stil.
 
SNØRESNEAKERS er perfekt til en festlig begivenhed eller en mere Casual begivenhed. Esprit snøresneakers findes i mange forskellige modeller. En smart sko som er behagelig og langtidsholdbar.
 
LOAFERS I RUSKIND er en trendy sko, som emmer af sommer og sol. En sko som er super behagelig at gå i med høj komfort. Esprit loafers i ruskind er tidsløs og let at have på.
 
Esprit Efterårskollektion:
 
TREND-SNEAKERS er en afslappet sko med et sporty look. Denne sko findes i mat ruskind med både højglans og metallic effekt. Alle pyntesyninger er fremstillet tone i-tone. Den typiske ydersål af gummi er bekvem og har et skridsikkert profilmønster.
 
HIGH TOP-SNEAKERS i blødt kanvas er perfekt til årstiden. Denne sko vækker opmærksomhed med dens spændende materiale af glat bomuldskanvas og perforeret læderlook på hælen..
 
STØVLETTER i blødt ruskind er en moderigtig fashion støvlette. Den har materiale af fløjlsblødt ruskind. Et absolut musthave. 
UNDER-COVER ApS | CVR: 2720477 | Fabriksparken 12 A, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960