Maidenform

Maidenform har siden udviklingen af deres første bh i 1920, gjort en stor forskel indenfor lingeri og shapewear til kvinder.

Maidenforms produkter er af høj kvalitet og komfort, stilen er feminin og pasformen gennemprøvet og gennemført. Alle produkter har til formål at støtte og definere en kvindes former.

Maidenform bh’er, trusser og shapewear er lavet i mikrofiber og designet med fokus på de helt rigtige trends, design og stilarter.
 

Lingeri og shapewear

Maidenform lingeri og shapewear er skræddersyet til at forme den kvindelige krop fra top til tå. Maidenform tilbyder produktlinjer indenfor både bh’er, trusser og shapewear. Maidenform er kendt for velsiddende bh´er og trusser, men også for deres luksuriøs shapewear, som støtter og definerer formerne til en flot og elegant silhuet.

Produktserien består bl.a. af shapewear som leggins, boyshort, tanktop, underkjoler, hipsters, bh’er, bodybriefer og meget mere.

COMFORT DEVOTION er er en sømløs og luksuriøs kollektion af bløde materialer. Denne kollektion er i høj kvalitet og komfort. Kollektionen findes i mange skålstørrelser fra 70A-85E.

CASUAL COMFORT er med sine smukke bløde blondedetaljer en mere eksklusiv bralette-kollektion, som kan anvendes til både hverdag og fest. Designet er feminint og følger tidens trend.

FIRM FOUNDATION er en populær kollektion fra Maidenform. Kollektionen understøtter både top solution, tummy solution, bottom solution og all-over solution. Firm foundation er antistatisk og let at have indenunder det øvrige tøj. Materialet er tynde metervarer samt laserskåret kanter. Det bedste shapewear på markedet i både design og komfort.

SLEEK SMOTHERS er en af vores bedst sælgende basis sortiment, som understøtter de fleste behov. Sleek Smothers får enhver kvinde til at føle sig feminin og selvsikker.
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960