DKNY

DKNY er ånden af New york.
 
Deres kollektioner er til kvinden som ønsker et ekstra touch af design og kvalitet.
 
Kollektionen er international, elektrisk og reel.
 
DKNY behandler de virkelige behov hos mennesker overalt, fra arbejde til weekend. Deres kollektion er både fashionable og venlige.
 
DKNY leverer konsekvent sin unikke stil rundt om i verden.
 
Hos DKNY finder du Shapewear, bhér og trusser med og uden blonder i et unikt design.
 

DKNY - TIL DEN KVALITETS BEVIDSTE KVINDE

DKNY har en vision om at designe lingeri, så alle kvinder i hele verdenen kan nyde det lækre luksuslingeri hver dag. Lige gyldig om du er til hot pants, g-streng, triangel bh eller behagelige undertrøjer, finder du et stort udvalg i DKNY Intimates.
 
DKNY leverer konsekvent sin unikke blanding af stil rundt om i verdenen. Hos DKNY finder du shapewear, bhér, trusser med og uden blonder i et unikt design.
Brugdet brede udvalg under kjolen, både til hverdag og når du skal til fest. Udvalget af DKNY er både sexet, sporty og komfortabelt.
 
SHEER LACE: Er en kollektion fuld af feminitet og sensuelle detaljer. En moderne serie som blander feminine blonder med eksklusive mønstre for at give et meget godt ekstatisk billede til din egen lingeri kollektion.
 
MESH LITEWEAR SHAPEWEAR: Denne kollektion kan bruges til både hverdag og fest. En kollektion som giver et råt look med et blødt og moderne design. Fantastisk at have indenunder tøjet. Næsten usynlig.
 
CLASSIC COTTON: Ultra fin tekstil med den bedste komfort, høj kvalitet og et smukt design. Denne serie tilføjer en let shaping samt støtte. En absolut musthave hvis man vil opretholde en attraktiv og feminin udstråling.
 
CLASSIC LACE: En super flot serie med smukke bløde blonder som kan få enhver kvinde til at føle sig fuldendt i sit look. En sofistikeret serie med smukke klassiske detaljer og designs.
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960