Trasparanze

Trasparenze er et italiensk brand, som blev grundlagt af Bandioli familien i 1985. Deres vision er med deres mange designs, at give kunden et mere kvalitets- og stilløft.
 
Trasparenze står for kvalitet med et unikt design, og vægt på det raffinerede og sensuelle.
 
Trasparenze kan præsenterer en basis kollektion samt to årlige fashion kollektioner.
Det er derfor nemt, at finde strømper, fra Trasparenze til enhver lejlighed.
 

En verden af elegante design

Trasparenzes kollektioner er raffinerede og elegante og består af en et stort udvalg af unikke kvalitetsstrømper som damestrømpebukser, leggins, stay ups, over knee, knæstrømper og ankelstrømper. Strømperne er lavet af silke, uld, cashmere eller bomuld, samt en del elastane, der hjælper med at give den perfekte pasform.

Kollektionerne præger præg af de mange farver og flotte blonder og findes i et bredt udvalg af modeller og størrelser.

BASIS: Trasparenzes basiskollektion består af simple og klassiske modeller og designs til hverdagens udfordringer. I basiskollektionen findes strømpebukser, stay ups og knæstrømper i uld, nylon og mikrofibre.

SEXET: Trasparenze leverer også strømpelingeri, som er lidt mere raffineret og frækt men samtidig elegant. Kollektionen er til kvinder, der tør udfordre sig selv. I denne kollektion findes bodysuits, hofteholdere, stay ups, frække trusser, masker og accessories.

FASHION: Kollektionen har til formål at forny enhver kvindes look samt skabe elegance og styrke. Kollektionen udkommer 2 gange om året, sommer og vinter.
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960