Bleu Forêt

Bleu Foret har de sidste 20 år fremstillet sine unikke kollektioner i hjertet af Vogeserne i Frankrig. Den franske produktion er kendetegnet ved meget højt kvalitetsmateriale som Silke, SEA Island bomuld, Cashmere og Bomuld. Materialer som altid har været en del af BlueForet´s DNA. 
 

Fransk unik kvalitet

BlueForet designer både basic og 2 Fashion kollektioner om året til både damer og herre. Kollektionerne bliver designet og inspireret ud fra de sidste nye tendenser samt catwalks.
 
Sokkerne til damer og herre findes i et stort udvalg af pasformer og farver, som sikrer at man kan finde noget til enhver anledning.
 
BASIC kollektionen består af ankelstrømper, knæstrømper, sportsstrømper og leggins i en lang række af farver, prikker, striber eller mønstre.
 
FEMME kollektionen er til damer og består af tights, ankelsokker, sportsstrømper, knæstrømper, steps og footies i en lang række af farver, prikker, striber og mønstre.
 
HOMME kollektionen er til herre og består af ankelsokker, high ankelsokker, steps og footies i en lang række af farver, prikker, striber og mønstre
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960