Esprit​ Badetøj

Esprits nyeste badetøjskollektion kommer i de nyeste materialer og i lyse og venlige sommerfarver såsom rød, pink, majsgul, blå og kølig skyggesort.
 
Kollektionen introducerer en række bikinier og badetøj med design inspireret af blomster og striber samt en række modeller i almindeligt farver.

Esprit har, lige siden det blev grundlagt i 1968, fokuseret på en rig badetøjskollektion samt social og miljømæssig ansvarlighed.

Esprit badetøj med naturlighed og farver

Esprit badetøj til kvinder er inspireret af en perfekt dag ved havet, udtrykker lysten til livet.

Esprits badetøj er en unik kollektion, som er fyldt med lækre farver, mønstre og kvalitet indenfor bikinier, badedragter, shapewear, strandmode, tilbehør, store skåle (D-G) samt badetøj til mødre.
 
Der er nok at vælge mellem i denne fantastiske kollektion.
Esprit tager udgangspunkt i tidens trend og giver den helt rigtige bademode. Med deres stilfulde badetøj og brede udvalg er der noget for enhver smag, uanset om du leder efter en bandeau bikini, bikini med stropper eller en badedragt.

Esprit er et af de første mærker indenfor badetøj.


Esprits badetøj er lavet af en innovativ elastane/polyamid-blanding, der indeholder op til 70% genbrugsmateriale af nylon, og er udviklet af Esprit i samarbejde med en italiensk producent.  
UNDER-COVER ApS | CVR: 27204775 | Fabriksparken 16, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: +45 8627 0960